SMS lån

Smslån är en typ av lån som blivit väldigt populär, väldigt fort. Därför valde vi att skriva den här inlägget som kommer att informera och hjälpa dig som vill ha mer information om sms lån och kanske rent av vill ansöka om lån redan idag. Sms lån är en typ av snabblån som kom in på den svenska marknaden år 2006 och har sedan dess blivit otroligt populärt. Såpass populärt att allt fler numera hellre väljer att låna pengar genom just dessa sms-lån än hos banken.

Att låna pengar är något de flesta av oss behöver göra någon gång i livet och i den här inlägget erbjuder vi alltså dig som låntagare värdefull information som vi tillgodogjort oss genom flera år i branschen.

Finns det gratis eller räntefria SMS-lån?

Ja, det finns möjlighet för nya kunder att låna pengar helt gratis. Ofta är det SMS-långivare som har speciella erbjudanden där de erbjuder nya kunder snabblån utan ränta. Dessa erbjudanden kommer och går så var noga med att inte vänta allt för länge när ett erbjudande presenterar sig själv när det gäller gratis och räntefria SMS-lån.

Ett tips är att ta flera mindre räntefria lån istället för ett lite större om det är första gången du tänkt använda dig av ett SMS-lån. Fördelen är att du slipper räntan och lånar således helt gratis.

Kan jag låna pengar trots en betalningsanmärkning?

Ja, det finns flera SMS-långivare som använder andra typer av kreditmodeller och bortser från betalningsanmärkningar. En viktig sak att tänkta på är dock att dessa långivare ställer andra typer av krav beroende på vilken kreditmodell de använder. Men har du en normal inkomst och inga stora skulder har du en bra chans att bli beviljad SMS-lån trots betalningsanmärkning.

Smslån ansökan idag

Ofta är det gratis att ansöka om ett SMS-lån via internet. Däremot kan själva SMSet kosta en hel del (dold kostnad) om du väljer att ansöka med sms. Detta oberoende av om du blir beviljad eller ej. Då många vill att ansökan för smslån ska vara gratis har populariteten i att ansöka om snabblån via sms minskat drastiskt under 2013.

Istället sker den största andelen av ansökningar direkt online på långivarens hemsida. Det här är något vi tycker är bra. Det gör situationen knepigare för oseriösa långivare som debiterar hutlösa priser bara för att ta emot en ansökan via sms.

Om du ska ansöka om sms lån idag föreslår vi att du kikar igenom avtalsvillkoren innan du tar ett lån.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *